Revedere 3

Pana sa termin fraza buzele lui le presau pe ale mele si ii simteam degetele cum isi faceau loc usor in mine. Strangeam cearceaful in palme, ma infierbantasem cat cuprinde, si cel care ma acoperea era deja dat la o parte. Nu intelegeam prea bine ce se intampla, miscarile erau rapide: el strangandu-ma de sani, capul lui intre cracii mei, limba lui mangaindu-mi clitul, ochii ridicati timid spre mine, privirea mea in tavan, picioarele mele ridicate pe spatele lui, apoi impingandu-i umerii incet. S-a ridicat brusc deasupra mea si a intrat. Am icnit usor si l-am simtit cum ma umple. M-am lasat fututa in cel mai sublim mod. Cu ochii inchisi nu simteam decat miscarile de du-te vino continuu. Cearceaful se uda sub mine, el transpire deasupra si eu ma incalzeam in mijloc. M-a prins de gat si mi-a ordonat pe un ton ridicat sa-mi deschid ochii.
-Uita-te la mine.

Ma uitam fix, imi dadeam ochii peste cap si simteam ca nu aveam sa mai rezist mult. Asteptasem 3 saptamani ziua aia si trebuia sa-mi consum tensiunea printr-un orgasm. Simteam cum mareste ritmul, se izbea in mine cu toata ura posibila pentru a-mi arata ce pierdusem in tot acel timp. Nu avea sa mai dureze mult.
-Nu-ti dai drumul pana nu-ti zic eu.

Am dat ochii peste cap si am rabufnit intr-o grimasa enervanta rau.
-Ai inteles am zis? (ii simteam mana tot mai puternic cum imi strangea gatul deja sufocat).
-Da.

Marise ritmul considerabil. Nu stiam cat aveam sa mai pot suporta.
-Te rog... nu mai pot.
-Inca un pic.

Acel pic mai dura undeva la cateva minute ce parusera interminabile.
-Hai, e timpul!

Stransesem pumnii incat imi simteam unghiile cum isi fac loc in palme. Orgasmul? Incredibil. Toata acea pauza fusese rasplatita din plin.