Cu Ochelari

Bai nene, am si eu dreptul sa am pica pe cineva sau nu? Unii au pica pe tigani portoricani, unii pe maghiari, rusi, americani, homosexuali, evrei, manelisti, curve, culturisti, pe capra vecinului, etc. fiecare cu damblaua lui, eu am pica pe oamenii cu ochelari de soare care nu-si folosesc ochelarii de soare în scopul în care au fost creati, adica nu o sa ghiciti niciodata: sa nu-ti intre soarele în ochi, sa n-am parte de bere vara asta daca nu e genial.

Adica, sunt unii cu mai putine clase ca trenul (si alea trecute cu nasul) care înoata în prostie si mai mai ca se scufunda. Pâna aici nu ar fi o problema, adica esti prost asta e, poti sa supravietuiesti 10-15 ani cu asta, chiar si netratat, dar sa fi si prost si sa te mai crezi si important, la asta nu pot sa ramân indiferenta.

Stau si ma gândesc, ce mama dracu cauti cu ochelarii în metrou, la 20m sub pamânt, în baie (adica aici s-ar putea sa-ti intre în ochi blitzul de la camera foto), noaptea, abia te vezi om cu persoana si te mai trezesti cu câte un liliac de asta cu ochelari la ochi ca da peste tine ca nu mai vede sa mearga, în club nu mai zic, numai specimene upgradate cu ochelari de soare de parca astepta sa rasara soarele de sub tâtele si cururile dansatoarelor.

As vrea sa ma opresc aici dar nu pot sa nu ma iau si de cei care cred ca li se potrivesc orice fel de ochelari, chit ca sunt cât parbrizul de la tir si îi ridica pe nas cu limba sau care cred ca îsi cumpara cu 10 ron ochelari Armani, Gucci, Prada, vorba aia "originali".