Daruire

Femeile care se daruiesc trebuie sa isi asume riscuri, trebuie sa aiba o raceala nativa, o suspiciune ridicata si un detector de bullshit. Un tip poate sa minta luni de zile, doar pentru ca ii plac slipii tai zmeurii, si pentru ca omleta ta e suficient de piperata. Pe langa purtatul natural, trebuie sa aiba o rezistenta sentimentala crescuta, o inima de piatra, ca in cele mai proaste manele.

Trebuie sa se ataseze usor, sa viseze frumos si pana cat departe considera, dar trebuie sa ia in considerare faptul ca poate fi usor dezamagita, din senin, din nimic. Trebuie sa franeze cat se poate de rational firul sentimentelor si atasarii, trebuie sa pastreze mereu o bucata de zgarcenie. Trebuie sa zambeasca frumos, sa dea din cap a aprobare, si sa gandeasca de trei ori mai repede.

Trebuie sa fie de acord cu toate prostiile care sunt fara importanta. Trebuie sa se uite la meciuri si sa inteleaga cat de cat fotbalul si eventual sa mai bea o bere. Trebuie sa aiba mereu o oglinda sa-si verifice machiajul. Trebuie sa nu planga, sa nu le pese, sa nu faca altceva decat sa zambeasca frumos, sa dea din cap ca inteleg, si sa plece mai departe. Cu sau fara urme de parfum.