People Skills

Once an outcast... e din cauza fizicului, iti zic eu. Faptul ca nu arat ca ultima papusica ma trage maxim in jos. Tipii intotdeauna o sa se uite dupa un cur mic si bombat, si dupa un corp subtire, chiar daca pizda respectiva e lipsita de talie. De asta, cureaua mi se pare prostituata garderobei, ca e folosita de femei drepte si fara forme (pe care sunt invidioasa), pentru a insela barbatii.

Aia sunt prosti, mi-e si mila uneori de ei cum sunt jucati pe degete de un sfarc. Not the point though. Nu am people skills. Sau inteligenta relationala. Nu m-am documentat despre cum se cheama, cert e ca lumea nu ma place. Stiu asta demult, nu este o moutate pentru mine. Prea imi permit sa fac de doua parale pe unii oameni. Si mai sunt si urata pe deasupra, asta e deja tupeu. Asa ca ma invart in cercuri de respinsi. Grasi, urati, timizi, cu bun simt, fara glume proaste.

Mie aia mi se par mai rasariti decat restul, aia cu viata sociala shiny si glam. O fi doar o impresie, dat fiind faptul ca le apartin, e si mandria la mijloc. Da, ma plang de acceasi chestie de 2 articole incoace, vreau sa fiu acceptata. Sunt o curva sociala. Ca, nush, parca e mai bine sa discuti cu cineva decat sa tzacani tastele laptopului. Tu ai ceva de recunoscut? Sau ti-e rusine de tine?