Confesiune

Am obosit. Dar nu ca atunci când spui “gata, nu mai pot duce”. Ci ca atunci când te apuca disperarea  si nu mai stii ce sa faci. Când ai face orice, doar ca sa îti fie tie si celui de lânga tine bine. Pentru ca de fericirea lui, depinde fericirea ta. “Because I’m crazy, baby. I need you to come here and save me…”. Pentru ca fara el, totul pare fara rost. Poate ca nu e, dar asa pare.

Si pare greu sa o iei de la capat singur(a). I’m not afraid to say, thay I’d die without him. Când viitorul tau depinde de un raspuns, un simplu “da” sau “nu”, ce raspunzi? Tot viitorul, nu numai acela lânga un el, sau o ea. Toata viata ta si cum se va desfasura ea, depind de un raspuns, si de ce esti dispus sa faci; ce raspunzi? Ce spui? Si cel mai important, ce faci?

“Sometimes love is not enough, and the road gets tough I don’t know why”. Viata mea de mâine se poate schimba total. Poate fi mai buna, poate fi mai rea; sau poate ramâne aceeasi. În functie de ce spun. Si eu stiu ce voi spune. Stiu ce pot face; ma cunosc si stiu de ce sunt  în stare. Oare va conta? Oare ma va lasa? Ma va ajuta? Va mai fi lânga mine? Sursa articol: Escorts New.

No comments:

Post a Comment